Charlie

Charlie har været aktiv messingmusiker i over 30 år. Han har bl.a. gjort tjeneste i Den Kongelige Danske Marine og er medstifter af og tidligere solo-Esbassist i Lyngby Taarbæk Brass Band (har vundet DM flere gange og derved kvalificeret sig til deltagelse i EM). Modtager af DAO’s Sølvnål.

Connie

Connie har spillet cornet i over 30 år. Hun er medstifter af eliteorkesteret Lyngby Taarbæk Brass Band, hvor hun har været koncertmester fra 1985 og helt frem til efteråret 2008. Hun er nu 2. solokornet i orkesteret (se LTBB's hjemmeside www.ltbb.dk). Connie er desuden medlem af Den Nordsjællandske Messingkvintet og hun er flittigt brugt af organister i københavnske og nordsjællandske kirker. Connie er modtager af DAO, Dansk Amatør Orkester Forbunds Sølvnål i 1998, Guldnålen i 2015 samt Lyngby Taarbæk Kommunes Amatørmusikpris i 1992.

Yderligere spiller Connie også til bryllupper og lign. arrangementer i kirker i samarbejde med kirkernes organister.
Du kan kontakte Connie for mere information herom.

Email: connie@morgenmusik.org

Lene

Lene har spillet euphonium i over 30 år. Hun er medstifter af og tidligere soloeuphonist i Lyngby Taarbæk Brass Band (har vundet DM flere gange og derved kvalificeret sig til deltagelse i EM). Modtager af DAO’s Sølvnål i 1998 og af Lyngby Taarbæk Kommunes Amatørmusikpris i 1994.