Kobberbryllup

12 et halvt års ægteskab fortjener at blive fejret med æresport og morgenmusik.
Ofte er familie, venner og bekendte gode til at lave en ægte overraskelse for kobberbrudeparret, der dukker op i døråbningen forsovede og lidt forfjamskede. Men hvor bliver de glade for morgensang og messingmusik, det medbragte morgenbrød og kaffen.

Vi lader kobberbrudeparret og gæsterne nå at glæde sig sammen og falde lidt til ro, inden vi er med til at give morgenstunden et musikalsk tvist, som er med til at gøre det til en god og uforglemmelig morgenstund.

Og så kan det jo også være et kobberbryllup, hvor kobberbrudeparret venter en overraskelse, så de er klar til at tage imod familie, venner, bekendte og morgenmusikken.

Musikken

Vi kommer i god tid, så vi kan nå at tale sammen og dele sangblade ud.

Ved udendørssceancen spiller vi fx I østen stiger solen op, Det er så yndigt at følges ad og "Kaffesangen" (Første vers fra "Svantes lykkelige dag").
Vi medbringer sangblade til gæsterne, så alle har en chance for at synge med.
Vi spiller naturligvis videre, mens gæsterne går ind. Når gæsterne er kommet ind, og der er faldet lidt ro over selskabet, sørger vi for, at brudeparret kommer til at danse brudevals. Vi medbringer høj hat og slør, så parret kan komme i den rette stemning. Med vort alsidige musikalske repertoire spiller vi musik, der matcher selskabet og skaber en hyggelig atmosfære.